Relationsföreläsning

affisch_gotland_samlad_affischÄr du intresserad av en skön föreläsning om våra relationer? Denna två timmars föreläsning passar perfekt för kick off eller annan gemensam aktivitet.

Har du någonsin upplevt andras beteenden som jobbiga? Kan det vara kollegan som tar åt sig äran av jobbet du gjort? Eller i bilkön när den stora stadsjeepen demonstrativt tränger sig före utan att blinka? Kanske har du rent av en granne som likt ökände Ove Sundberg titt som tätt kommer in på fika utan att någonsin vilja gå därifrån?

Detta är några exempel på uttryck för olika beteenden. Det vissa tycker är normalt, är för andra djupt onormalt. Situationer som dessa skapar både irritation och frustration. Men misströsta inte, allt handlar bara om våra olikheter. Våra konflikter i vardagen handlar nästan alltid om att vi inte förstår varandra när vårt sätt krockar med andras.

I föreläsningen Vem är du? Vem är jag? Får du lära dig att handskas med och förstå dina egna och andras beteenden. Har du bara koll på dem kan du istället le nästa gång någon tränger sig före i glasskön, eller när den veliga kollegan aldrig kan bestämma sig. Istället kan du lägga din energi på annat. Fokus på rätt saker helt enkelt. När det är snurr på relationerna dräneras vi på mycket energi.

I Vem är du? Vem är jag? får du med ett stänk av humor stifta närmare bekantskap med alla människors alter egon; Konservativa Camilla, Sega Sune, Framfusiga Filip och Snackiga Solveig. Vi kommer att känna igen både oss själva och många i vår omgivning. Vi får dessutom handfasta tips för hur vi enklare möter, samspelar och bygger relationer med varandra.

Boka en föreläsning i Stockholm eller Göteborg med omnejd som bidrar till bättre förståelse för varandra och som ger en bra grund för samspel och arbetsglädje.

Investering: 15 000 SEK.